Τα πιο πρωτότυπα σχολικά gadgets

Σύμφωνοι: Πολλά από τα παρακάτω σχολικά gadgets φτάνουν στα όρια της υπερβολής, ενώ οι τιμές τους είναι σχετικά τσιμπημένες. Πόσο cool όμως θα νιώθατε ως μαθητές αν εμφανίζατε κάποιο από αυτά στην τάξη;

Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;

Πολυλειτουργικό στυλό

Aντί να μεταφέρει το παιδί τέσσερα διαφορετικά εργαλεία, με αυτό έχει στυλό (με μαύρο μελάνι), μολύβι, υπογραμμιστικό σε πορτοκαλί χρώμα και χάρακα. Μάλιστα, το «εργαλείο» αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως γραφίδα για tablet. Αγοράστε το online από εδώ. Τιμή: 2,50 ευρώ.

Ισοθερμική τσάντα για το κολατσιό

%image_alt%

Σε αυτήν μπορεί να μεταφερθεί το γάλα και το φαγητό του παιδιού για το σχολείο, διατηρώντας τη θερμοκρασία του για αρκετή ώρα. Είναι άκρως οικολογική (χωρίς PVC, φθαλικές ενώσεις και μόλυβδο) και έχει πλήρως μονωμένη επένδυση. Αγοράστε την online από το Letsgogreen.gr. Τιμή: 30 ευρώ.

Σχολικό ημερολόγιο για μαθητές Δημοτικού

%image_alt%

Ό,τι πρέπει για την εβδομαδιαία οργάνωση των παιδιών, με όμορφα σχέδια και χρώματα, από τις εκδόσεις Πατάκη. Αγοράστε το online από το Koraisbooks.gr. Τιμή: 4,95 ευρώ.

Μολύβι με γόμα και ξύστρα

%image_alt%

Η ξύστρα είναι έξυπνα προσαρμοσμένη στο μοντέρνο ασημί καπάκι, για να μην χρειάζεται το παιδί να ψάξει για το παραμικρό. Αγοράστε το online από το Caelesteshop.gr. Τιμή: 8,50 ευρώ.

Κομπιουτεράκι-χειριστήριο

%image_alt%

Τα παιδιά θα λατρέψουν τα μαθηματικά με αυτό το gadget που θα τους θυμίζει τρομερά το χειριστήριο της παιχνιδοκονσόλας τους. Αγοράστε το online από εδώ. Τιμή: 14 ευρώ.

Οικολογικό σετ σχολικών ειδών

%image_alt%

Αποτελείται από τετράδια, μολύβια με γόμα και χρωματιστά μολύβια, όλα από 100% ανακυκλωμένο χαρτί. Αγοράστε το online από το Simplygreen.gr. Τιμή: 10,50 ευρώ.

Kit με ετικέτες για φακέλους που σβήνουν

%image_alt%

Το πρόβλημα είναι γνωστό: Τα παιδιά έχουν ντοσιέ, κλασέρ, ζελατίνες, τα οποία δεν χρειάζεται να ανανεώνουν κάθε χρόνο. Καταλήγουν, λοιπόν, όλα τους με ετικέτες που αναγράφουν άλλα αντί άλλων ως προς την τάξη του παιδιού ή και το μάθημα. Αυτό το kit σας τη δυνατότητα να κολλάτε στους φακέλους ετικέτες, στις οποίες ό,τι κι αν γράψετε σβήνει και ξαναγράφεται. Αγοράστε το online από εδώ. Τιμή: 10 ευρώ.

Memo mousepad

%image_alt%

To gadget αυτό αποτελείται από ένα όμορφο mousepad για το γραφείο του παιδιού και από 60 post-it χαρτάκια για να κρατά το παιδί τις σημειώσεις του συγκεντρωμένες σε ένα μέρος. Αγοράστε το online από εδώ. Τιμή: 8 ευρώ.

In this article