Πώς θα κάνεις κι εσύ την πλεξίδα – κορσέ, που βλέπουμε συνέχεια παντού!

Και εκεί που έχεις ήδη προμηθευτεί μία μεγάλη ζώνη σαν κορσέ και στολίζεις έτσι όλα τα t shirts σου (αν δε το έχεις κάνει κάνε το γιατί εμείς σε είχαμε προειδοποιήσει καιρό πριν), είναι ώρα να υιοθετήσεις και τη νέα μόδα στα μαλλιά, που είναι παρεμφερής με όσα σου περιγράψαμε. Με λίγα λόγια, η πλεξίδα που μοιάζει με κορσέ είναι γεγονός και εσύ δεν έχεις παρά να την κάνεις τώρα, γιατί μεταξύ άλλων, είναι και αρκετά εύκολο να την πετύχεις.

Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;

Τι είναι η πλεξίδα – κορσές, λοιπόν; Δεν είναι άλλη από δύο μικρές γαλλικές πλεξίδες στο επάνω μέρος του κεφαλιού και ο στολισμός τους με ένα σκοινί, ώστε να δείχνει ότι είναι σαν κορσές.

Αν θέλεις να δεις τα βήματα αναλυτικά, μπορείς να παρακολουθήσεις το tutorial της hair stylist Ariba Pervaiz, η οποία προτείνει να περάσεις μια κορδέλα ή ότι άλλο σχοινί θέλεις μέσα σε μία φορκέτα και με την βοήθειά της να το πλέξεις στις πλεξίδες σου.

Δεν είναι άλλη από δύο μικρές γαλλικές πλεξίδες στο επάνω μέρος του κεφαλιού και ο στολισμός τους με ένα σκοινί, ώστε να δείχνει ότι είναι σαν κορσές.

Μην πεις ότι δεν μπορείς να το κάνεις! Είναι μια σούπερ ανοιξιάτικη hair ιδέα..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariba Pervaiz||Millennial Mama (@ariba_pervaiz) στις Ιαν 28, 2017, 9:55πμ PST

In this article