Το αληθινό πρόσωπο της επιλόχειας κατάθλιψης μέσα από 2 φωτογραφίες

Κάποιες μέρες είναι καλές και κάποιες μέρες είναι ανυπόφορες. Η επιλόχεια κατάθλιψη ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες μετά τον τοκετό και, δυστυχώς αποτελεί ακόμα ένα θέμα ταμπού που δεν θέλουμε να αντιμετωπίσουμε. Αυτή η μαμά, όμως, αποφάσισε να μας δείξει πώς πραγματικά είναι η καθημερινότητά της ενώ παλεύει με την ψυχική νόσο. Ας διαβάσουμε όλα όσα έχει να πει η Kathy DiVincenzo.

Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;

«Πιθανώς νιώθετε λίγο αμήχανα τώρα- έτσι νιώθω κι εγώ. Θα σας ζητήσω να αφήσετε στην άκρη το τι πιστεύετε για τις πνευματικές ασθένειες που ακολουθούν μετά τον τοκετό και να με ακούσετε.

Ο Μάιος είναι ο μήνας που έχει αφιερωθεί στην ενημέρωση για την επιλόχεια κατάθλιψη και, σαν μια μητέρα που έχει διαγνωστεί μ’ αυτή την ασθένεια αλλά και με άγχος, πιστεύω ότι μπορώ να σας δείξω πώς είναι πραγματικά.

Η αλήθεια είναι ότι και οι δύο αυτές εικόνες είναι αντιπροσωπευτικές της ζωής μου, σε διαφορετικές μέρες η κάθε μια. Το μόνο πράγμα που είναι πιο εξαντλητικό από το να έχεις αυτές τις ασθένειες είναι να υποκρίνεσαι καθημερινά ότι δεν τις έχεις. Προσπαθώ διπλά για να τις κρύψω από εσάς γιατί δεν θέλω να σας κάνω να αισθανθείτε αμήχανα. Φοβάμαι ότι θα πιστέψετε πως είμαι αδύναμη, τρελή, πως είμαι κακιά μητέρα και ένα εκατομμύριο ακόμη πράγματα για μένα. Ξέρω όμως ότι αυτές τις σκέψεις δεν τις κάνω μόνο εγώ.

%image_alt%

Πηγή: blogs.babycenter.com

In this article