Προσπαθούσε 12 χρόνια. Έμεινε έγκυος σε δίδυμα και γεννήθηκαν στις 24 εβδομάδες!

Αυτά τα διδυμάκια ήρθαν στον κόσμο 4 μήνες πριν από το αναμενόμενο και η πρώτη τους επαφή με τη ζωή ήταν ουσιαστικά η μάχη για επιβίωση.

Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;

Οι πιο αγνές και φυσικές επιλογές για την περιποίηση του Βρέφους σας!

Τα αδερφάκια αναγκάστηκαν να μείνουν χωριστά ο ένας από τον άλλον για τις πρώτες 27 βδομάδες της ζωής τους. Γιατί ενώ ο Frankie εξέπληξε τους γονείς του με την αντοχή και το σθένος του, ο Nico είχε πολλά προβλήματα υγείας και έπρεπε να μείνει στο νοσοκομείο και να υποβληθεί σε χειρουργικές επεμβάσεις.

Μετά από 187 βασανιστικές ημέρες στο νοσοκομείο και δύο κρίσιμες επεμβάσεις, ο μικρούλης τελικά επανενώθηκε με τον αδερφό του.

Πήγε επιτέλους στο σπίτι του.

Η μαμά τους Jo-Anne Collins λέει:

«Το να έχω και τα δυο αγόρια μου στο σπίτι είναι ένα θαύμα. Έκλαψα με τα πρώτα μου δάκρυα χαράς όταν βρεθήκαμε όλοι μαζί ως οικογένεια, για πρώτη φορά».

Η 36χρονη μαμά των διδύμων και ο σύντροφός της προσπαθούσαν να κάνουν παιδί 12 χρόνια, μέσα στα οποία είχαν ξοδέψει 25 χιλιάδες λίρες σε 5 εξωσωματικές.

Κα φυσικά πέταξαν από τη χαρά τους όταν έμαθαν ότι θα αποκτούσαν δίδυμα!

Όμως στις 24 εβδομάδες και 2 μέρες της κύησης η εγκυμονούσα έζησε τον χειρότερο εφιάλτη της: Την ώρα που έσπασαν τα νερά ήταν μόνη της, κολλημένη στην κίνηση, έξω από το Μπρίστολ όπου κατοικεί.

Η τύχη όμως της χαμογέλασε καθώς ένα μόλις μίλι μακρυά βρισκόταν το Νοσοκομείο του Αγίου Πέτρου, που διαθέτει μια από τις πιο αναβαθμισμένες μονάδες πρόωρων μωρών. Πόσο τυχερά είναι αυτά τα δίδυμα!

Ο σύντροφός της έφτασε αμέσως μετά τη γέννηση των δίδυμων αγοριών τους, που αντί να έρθουν στις 13 Ιανουαρίου αποφάσισαν να το επισπεύσουν για… τις 25 Σεπτεμβρίου.

Ο ένας μάλιστα γεννήθηκε με φυσιολογικό τοκετό και ο άλλος με καισαρική!

Τα μωρά που γεννιούνται πριν τις 24 εβδομάδες συνήθως δεν επιβιώνουν καθώς τα όργανά τους δεν έχουν αναπτυχθεί αρκετά.

Αυτά τα δίδυμα αγοράκια όμως έζησαν!

Μετά από μια απίστευτη περιπέτεια με πολλή αγωνία, αμέτρητα κλάματα και στεναχώρια αναμεμειγμένη με αισιοδοξία, οι γονείς είδα τα δίδυμα να τα καταφέρνουν.

Το πάλεψαν και έζησαν.

Και πλέον είναι μαζί. Όλοι μαζί.

«Τώρα που είμαστε σπίτι μας, νιώθω σαν κανονική μαμά. Μπορούμε να είμαστε μια φυσιολογική οικογένεια», λέει η μητέρα που δεν θα ξεχάσει ποτέ ούτε πόσα έζησε για να μείνει έγκυος αλλά και πόσες φορές πήγε στον άλλον κόσμο με την αγωνία εάν τα δίδυμα μωρά της θα τα καταφέρουν…

Πηγή:   mytwins.gr

In this article