Ευκολη τουρτα σοκολατα με μπισκοτα!Μονο με πεντε υλικα

 

Η Μαρία κατέβηκε 4 Νούμερα στα ρούχα της! Εσύ;

 

Υλικα

2 κουτιά σαντυγι

1  1/2 κουτι ζαχαρούχο γάλα

2 κουτιά μπισκότα  γεμιστα

3 κουταλιές σούπας κακάο

1 φλιτζάνι χλιαρό γάλα + λίγο λικέρ αν επιθυμούμε

Εκτελεση

Σε ενα τσερκι  φτιαχνουμε τη βάση απο  μπισκοτα . Αφού τα βρέξουμε στο χλιαρό γάλα και μαλακώσουν φτιάχνουμε ένα ομοιόμορφο στρώμα.

Στο multi ανακατεύουμε 1 ERMOL με 2/3 του κουτιού ζαχαρούχο γάλα και 3 κουταλιές σούπας κακάο – φτιάχνουμε τη γέμιση «σοκολάτα σεράνο».

Στρώνουμε τη γέμιση σοκολάτας πάνω στα μπισκότα.

Στρώνουμε πάλι  βρεγμένα στο γάλα μπισκότα πάνω στην πρώτη γέμιση.

5. Στο multi ανακατεύουμε 1 ERMOL με 2/3 του κουτιού ζαχαρούχο γάλα

Φτιάχνουμε έτσι μια άσπρη κρέμα ,και την στρώνουμε πάνω στα άλλα υλικά.

Τελειώνουμε τη διακόσμηση με μπισκοτα .

Βάζουμε στο ψυγείο για 4-5 ώρες ή στην κατάψυξη για 1 ώρα (αν βιαζόμαστε)

Το καλύτερο αποτέλεσμα το έχουμε μετά από 12-18 ώρες.

In this article